Troppen

Troppen er speidergruppas største enhet. I dag har vi 40 speidere i troppen! Det er en aktiv tropp med høyt aktivitetstempo og er for speidere fra 5.-10. klasse. Stifinnere er speidere fra 5.kl - 7. kl. og vandrere er fra 8. klasse. Troppen har speidermøter på torsdag kl. 18.00-20.00. Annenhver uke er de på Kruslahuken på Jarseng, den andre uka har de oppmøte andre steder hvor de kan finne på nye utfordringer. Troppen har flere overnattingsturer i løpet av året og avslutter speideråret med speiderleir om sommeren.

Speiderne har flere forskjellige aktiviteter gående. Klatring, painball, luftgevær, slalom, ski og skøyter. Patruljeaktiviteter som matlaging på stormkjøkken, knuter og førstehjelp, ta forskjellige speidermerker og lage patruljebanner. Speiderne har flere typer overnatting i løpet av et speiderår, overnatting på Svanstul i mars med isfiske, telttur til Håøya på våren, kanohaik på forsommmeren og i det fri på høsten. Våre speidere har flere aktiviteter sammen med Skien FA og Nedre Eiker FA.

Speiderne får leirtilbud hver sommer. Som Frelsesarmeens speidere får vi flere forskjellige leirtilbud, gjennom kretsen, forbundet og fra Frelsesarmeens Speidere. Speiderleiren sommeren 2012 er en landsleir i  regi av Frelsesarmeens Speidere og er i Kragenäs i Sverige.