Flokken

Flokken er småspeidere fra 1.-4. klassse. I vår speidergruppe har vi delt flokken inn i 2 grupper. Bjørn er for 1.-2. klasse og ulv er for 3.-4. klasse. Flokken har flere møter sammen og felles oppmøte sted. i flokken denne våren er det 25 småspeidere. Flokken har speidermøter hver torsdag fra kl. 18.00-19.30, oppmøte sted står på terminlista.

Bjørn, 1.-2. klasse

Det er en herlig gjeng med 11 gutter og jenter. Alt er spennende og aktivitesnivået er høyt. Speidermøtene er annenhver uke på Kruslahuken på Jarseng ellers blir flere steder på Jarseng eller i Porsgrunn flittig brukt. På speidermøtene spiser vi gjerne nistepakka vår eller lager noe enkelt på bålet.

Av aktiviteter er vi flinke til å være ute, vi liker oss best i skogen og gjerne høyt i et tre. Vi spikker, naturkjennskap og ser på stjerner og lærer en knute eller to, aking, ski og kano er topp, speiderloven og speidersanger er morro. Vi har overnattingsturer og hver vår reiser vi på småspeiderleir sammen med småspeidere fra Skien FA og Nedre Eiker FA.

Ulv, 3.-4. klasse

14 aktive ulveunger holder lederne i aktivitet hver torsdag. Noen av dem har allerede vært bjørnunger og vet at nye utfordringer venter som ulveunge. Det første som møter dem på hørsten er overnatting på Kruslahuke, uansett vær og minusgrader. På møtene driver de med spikking, pionering, naturkjennskap, geocaching, stjerner og speiderloven. Overnattingsturer og småspeidersamlinger med speidere fra kretsen er noe vi er med på. Ulvungene er selvfølgelig også med på småspeiderleiren på våren.

Høres det spennende ut å være småspeider? Ta kontakt og bli med oss på flere spennende aktiviteter.